zondag 3 mei 2015

LENTE BAVETTE. EEN SUPER LEKKER VEGETARISCH PASTAGERECHT!



De " Zilveren Lepel" is het moderne pasta kookboek bij uitstek voor elke zichzelf respecterende foodie!

Lente Bavette, een prachtig seizoensgerecht...
hoe men met enkele simpele ingrediënten en slechts 2 pannen iets super lekker en gezond kan op tafel toveren...
dit voorbeeld uit het boek zal ik proberen te evenaren...
de ingrediënten...


fijngesneden lenteuitjes in boter en olijfolie glazig stoven...
ongeschilde groene asperges fijnsnijden...
samenvoegen...
hier heb ik de bavette vervangen door tagliatelle...
1 1/2 dl kokend water bijvoegen en 15 minuutjes onder deksel stoven...
pasta apart koken en uitgieten en bijvoegen, geraspte parmesan en nog wat boter er onder roeren...
ik denk dat mijn eindresultaat er zelfs nog beter uitziet dan het origineel ;-);-)
 SMAKELIJK & KEEP IT SIMPLE!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten