zaterdag 14 november 2015

QUICK, LIGHT AND CHEAP!

Kabeljauwfilet op zuiderse wijze.
Filet de cabillaud à là Méditéranéenne.
Cod filet Mediteranean Style.

3 pers.
3 kabeljauwfilets à 200 gr., 2 tomaten, 1 ajuin, 2 teentjes look, olijfolie, pezo.
3 filets de cabillaud de 200 gr., 2 tomates, 1 oignon, 2 gousses d'ail, huile d'olive, poivre & sel.
3 cod filets from 200 gr., 2 tomatos, 1 oignon, 2 garlic cloves, olive oil, pepper & salt.

QUICK, LIGHT AND CHEAP!


 Oven voorverwarmen op 185°, préchauffer le four à 185°, preheat the oven at 185°.
In een ovenschaal olijfolie, pezo, laagje tomaatschijfjes, laagje ajuinschijfjes, visfilets er op, pezo, laagje tomaatschijfjes, laagje ajuinschijfjes, looksnippers, olijfolie en +/- 20 min. in de oven.
Dans une plaque à four, huile d'olive, poivre &t sel, tranches de tomates, tranches d'oignon, filets de poisson, poivre et sel, tranches de tomates, tranches d'oignon, ail émincé, huile d'olive et +/- 20 min. au four.
In an oven plate olive oil, pepper & salt, layer sliced tomatos, layer sliced oignons, fishfillets, pepper & salt, layer sliced tomatoes, layer sliced oignons, chopped garlic, olive oil and appr. 20 minutes in oven.
Serveren met natuuraardappelen, servez avec des pommes vapeur, serve with boiled potatoes.

SMAKELIJK & KEEP IT SIMPLE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten