dinsdag 28 januari 2014

Kerst- en Nieuwjaarsreveillons 1970.



Prachtige menu's van streekrestaurants uit de "E3 Burgerwelzijn" van 10 december 1970.
Bekijk goed de prijzen in Belgische franken, toen kon je nog een 5 gangen menu eten aan de prijs van een spaghetti Bolognaise in een Brasserie nu!

 €= Kerst 7.50. Oudejaar 10.00


 €= Kerst 11.25. Oudejaar 16.25.
 €= Kerst 12.50. Oudejaar 23.75.
 €= Kerst 12.50. Oudejaar 18.75.
 €= Kerst 13.75.

 €= Kerst 12.50. Oudejaar 21.50.
 €= Oudejaar 7.10.
 €= Kerst 7.50
 €= Oudejaar 12.50.
 €= Kerst 10.15. Oudejaar 11.25.
 €= Oudejaar 12.50.
€= Kerst 6.25. Oudejaar 8.75.

Deze prijzen zijn natuurlijk van 44 jaar geleden maar soms heb ik toch mijn bedenkingen als ik de prijzen nu zie en dan de horeca hoor klagen???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten