dinsdag 17 december 2013

Oude familiemenu's en van belangrijke gebeurtenissen.

 Banket ter gelegenheid van de eerste Communie van Armand Goetghebeur, Grand Hôtel D'Hondt, Blankenberge 27 maart 1887.

 Banket ter gelegenheid van het 30 jarig huwelijksjubileum van mijn overgrootvader en overgrootmoeder Jacob Doetsch & Eveline D'Hondt, Hôtel d'Allemagne, Blankenberge augustus 1908

 

 Banket ter gelegenheid van de eerste Communie van Albert Goetghebeur, Hôtel de l'Ocean, Blankenberge 5 april 1904.


 Banket ter gelegenheid van het huwelijk van Jonkvrouw Sabina Van der Ghinst en De Heer Armand Goetghebeur, Grand Hôtel D'Hondt, Blankenberge 2 juni 1903.
 Banket ter gelegenheid van het huwelijk van Juffrouw Adèle De Clercq en De Heer Auguste Vernieuwe, Blankenberghe 18 april 1876.
 Jaarlijksch Feestmaal onder de Bestuur- en-Werkende Leden van Conscience's Taal- Toneel-en-Letterkundig Genootschap toevertrouwd aan de zorgen van Florimond Willems-De Clercq kok en uitbater van het "Groot Vrede Gasthof" Hôtel de la Paix, Blankenberge 28 november 1887.
 Banket aangeboden aan De Heer Félix De Valck door de "Société Les Francs-Tireurs Blankenbergheois", toevertrouwd aan de zorgen van De Heren Richard &Bernard  Goetghebeur, uitbaters en koks van Hôtel de l'Ocean, Blankenberge 26 september 1875.
 Banket aangeboden aan de leden van de "Societé Les Francs Tireurs Blankenbergheois" door hun voorzitter De Heer Félix De Valck, verzorgd door De Heer L. Cockelaere uitbater en kok van Hôtel du Rocher de Cancale, Blankenberge 10 oktober 1875.
 


 Banket aangeboden aan De Heer Gustave Notebaert ter gelegenheid van zijn aanstelling als Burgemeester van Blankenberghe, toevertrouwd aan de zorgen van het Grand Hôtel D'Hondt, Blankenberge 20 april 1885.

 Banket ter gelegeheid van het huwelijk van Juffrouw Hélène D'Hondt en De Heer Charles Brulez, Grand Hôtel D'Hondt, Blankenberge 30 oktober 1883.
 Banket ter gelegenheid van de opening van "Hôtel Pauwels" (1 van de vele hotels aan de kust van mijn familie) Wenduyne-sur-Mer 9 mei 1897.

 Banket ter gelegenheid van het huwelijk van Juffrouw Marthe Hoste en De Heer Gaston Goetghebeur, Grand Hôtel D'Hondt, Blankenberghe 24 april 1900.
 

 Banket ter gelegenheid van de eerste communie van Maurice Goetghebeur, Hôtel de l'Ocean, Blankenberge 4 april 1897.
 



Banket ter gelegenheid van de inhuldiging van het "Casino van Blankenberghe" toevertrouwd aan de zorgen van De Heer Albert Nuytemans kok van het Kursaal, Blankenberge 18 juli 1886.

2 opmerkingen:

  1. Zeer mooie collectie, met zorg bijeen gebracht. Tof om zo de grote namen van de horeca sector aan de Belgische kust via deze invalshoek te zien defileren. Ik ga begin deze week zeker een link plaatsen vanuit mijn artikel over het Kursaal van Blankenberge, waarvan u een prachtige menukaart bezit. Keep up the good work !
    Benoit Vanhees
    www.retroscoop.com
    Dè website voor retro-liefhebbers

    BeantwoordenVerwijderen